Home

Genealogie
Vakantie
Weerstation

Gastenboek
E-mail

Even voorstellen

Beste bezoeker, je bent, al dan niet bewust, aangekomen op de website van de familie Meijer-Houtveen. En nu je hier toch bent: kijk rustig even rond. Wellicht kom je nog iets interessants tegen!

Laat ik eerst maar eens beginnen met een korte introductie van ons gezin:


René Meijer

Naam: René Meijer.
Geboren: 1961.
Beroep: Vanaf 1985 werkzaam in de IT-branche, waarvan 12 jaar als freelancer. Sinds 2007 werknemer van RDC inMotiv Nederland als projectmanager.
Hobby's: Stamboomonderzoek (genealogie), wandelen, sport in het algemeen en is de beheerder/helpdesk van het complete thuisnetwerk (zucht).Astrid Houtveen

Naam: Astrid Houtveen.
Geboren: 1964.
Beroep: Na eerst 12 jaar dag en nacht voor de kinderen klaar gestaan te hebben, sinds 2002 werkzaam in het onderwijs, en sinds 2010 aan het Taalcentrum waar zij Nederlands geeft aan buitenlandse kinderen van 13-18 jaar. Heeft van 2005 t/m 2010 zitting genomen in het Landelijk Platform Beroepen in het Onderwijs (een adviesorgaan voor de Minister van OCW).
Hobby's: Wandelen, knutselen en puzzelen in het algemeen (en Japanse puzzels en Sudoku's in het bijzonder).Brian Meijer

Naam: Brian Meijer.
Geboren: 1990.
Beroep: Heeft de opleiding Sport en Bewegen aan het ROC in Almere afgerond en is werkzoekende op dat gebied. Werkt sinds 2016 als orderpicker bij Telesuper.
Hobby's: Computeren (de spelletjes dan...), muziek luisteren en korfballen (bij EKVA), waar hij ook al jaren jeugdteams traint.
Opmerking: Is helaas met een psychische handicap (Syndroom van Asperger) ter wereld gekomen. Woont zelfstandig, onder begeleiding van een gespecialiseerde instelling (Expertisecentrum DBA).Davy Meijer

Naam: Davy Meijer.
Geboren: 1992.
Beroep: Heeft zijn Master of Science (Biologie) opleiding aan de Universiteit van Wageningen in 2016 voltooid en is op zoek naar passend werk of een vervolgopleiding (PhD).
Hobby's: Computeren (spelletjes), wandelen, sport in het algemeen en is actief lid en trainer bij korfbalvereniging KV Wageningen.
Opmerking: Woont in Wageningen.
Op onze website vind je genealogische informatie (stambomen), reisverslagen van onze vakanties en actuele weersinformatie van ons eigen weerstation. Maak je keuze via de menubalk links. En mocht je er nog niet achter zijn waar de naam "BRAVY" voor staat: BRian en dAVY... 😉